Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Västerbotten, Storvägen, Vindeln, Vännäsvägen, Väst På Stan, Umeå, Sävar, Storgatan, Robertsfors, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikkontroll

Västerbotten, resultat från trafikkontroller i dag.

Västerbotten, Storvägen, Vindeln, Vännäsvägen, Väst På Stan, Umeå, Sävar, Storgatan, Robertsfors, Västerbottens län

07:59 På Storvägen i Vindeln utfärdades tre ordningsböter på en 30-sträcka. Högst uppmätta hastighet var 48 kilometer i timmen. Vid kontrollen utfördes även 20 utandningsprover i polisens sållningsinstrument, det finns inga anmärkningar noterade gällande dessa.

08:28 På Vännäsvägen, Väst på stan i Umeå, utfärdades en ordningsbot till en bilförare som använde handhållen mobiltelefon under färd.

12:44 Vid kontrollplats Sävar, norr om Umeå, vinkades fem förare in. Samtliga hade kört mot rött så alla fick en ordningsbot var och sitt körkort omhändertaget.

12:45 Det finns inga anmärkningar noterade vid kontrollen som utfördes på Storgatan i Robertsfors.

Uppdaterad kl 15:16

13:17 På länsväg 647 i Sjulsmark, Robertsfors kommun, utfärdades en ordningsbot på grund av hastighetsöverträdelse. Hastigheten uppmättes till 94 kilometer i timmen på en 80-sträcka.

13:41 På Krokvägen i Bullmark, Umeå kommun, utfärdades fyra ordningsböter på grund av hastighetsöverträdelser.

13:47 På Vilhelminavägen i Jonsta, Lycksele, utfärdades två ordningsböter på grund av hastighetsöverträdelser, en ordningsbot på grund av att inte stannat korrekt vid stopplikt samt en ordningsbot på grund av ej iakttagit stopplikt.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/september/18/18-september-13.39-trafikkontroll-vasterbottens-lan/

Händelsekarta

Laddar karta...