Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Östersund, Berg, Hackås, Trafikplats Odenskog, Trafikplats Torvalla, Krokom, Änge, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Östersund, Berg, Hackås, Trafikplats Odenskog, Trafikplats Torvalla, Krokom, Änge, Jämtlands län

Polisen har utfört ett kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:08 Viltolycka, Östersund
En olycka på E45/länsväg 796 vid Lit anmäls. En personbil och en älg är inblandade. Det finns inga uppgifter om personskador. Eftersöksjägare kontaktas för att kontrollera hur det gick för älgen.

02:05 Viltolycka, Berg
En olycka på E45/länsväg 593 vid Hackås anmäls. En lastbil och en älg är inblandade. Det finns inga uppgifter om personskador. Eftersöksjägare kontaktas för att kontrollera hur det gick för älgen.

02:44 Viltolycka, Östersund
En olycka på E14 i området trafikplats Odenskog-trafikplats Torvalla anmäls. En personbil och en älg är inblandade. Det finns inga uppgifter om personskador. Eftersöksjägare kontaktas för att kontrollera hur det gick för älgen.

05:05 Trafikolycka, Krokom
En olycka på länsväg 678 i trakten av Änge anmäls. Ett fordon och en älg är inblandade i olyckan. Det finns inga uppgifter om personskador. Eftersöksjägare kontaktas för att kontrollera hur det gick för älgen.

06:44 Viltolycka, Östersund
En olycka på E14 E45 på Torvalla anmäls. En personbil och en rådjur är inblandade. Det finns inga uppgifter om personskador. Rådjuret är dött.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/september/19/19-september-07.08-sammanfattning-natt-jamtlands-lan/

Händelsekarta

Laddar karta...