Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Arvika, Kristinehamn, Karlstad, Sörmon, Kronoparken, Sandbäcken, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Arvika, Kristinehamn, Karlstad, Sörmon, Kronoparken, Sandbäcken, Värmlands län

Arvika

02.55: Det går ett larm från en återvinningscentral efter att några personer ska ha brutit sig in på området. Inga personer kan anträffas men det skrivs en anmälan om olaga intrång.

Kristinehamn

05.10: Vid en trafikkontroll på riksväg 26 blir en person av med sitt körkort.

Karlstad

23.15: På E18 i Sörmon genomförs en trafikkontroll och det skrivs ut två ordningsböter och en person får sitt körkort omhändertaget.

05.25: Polisen genomför en trafikkontroll på E18 i Kronoparken och en person blir av med sitt körkort.

05.55: På E18 i Sandbäcken inträffar en viltolycka där en personbil kört på en älg. De två personerna som färdades i bilen ska inte ha behövt följa med ambulans till sjukhus men bilen behövde bärgas från platsen. Älgen är död och fick tas om hand av kommunjägare.

Under natten har det även skrivits en anmälan om ofredande alternativt olaga hot efter att en man i 35-årsåldern ska ha följt efter en kvinna han tidigare haft en relation med. 

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/september/16/16-september-07.21-sammanfattning-natt-varmlands-lan/

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...