Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Falkenberg, Skrea Camping, Kungsbacka, Halmstad, Åled, Kullaviksvägen, Varberg, Västkustvägen, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Dagens presstalesperson är på plats.

Falkenberg, Skrea Camping, Kungsbacka, Halmstad, Åled, Kullaviksvägen, Varberg, Västkustvägen, Hallands län

22.09 Falkenberg, försök till grov mordbrand
På Skrea camping hällde en man ut brännbar vätska på och runt sin husvagn och hotade att tända på. Detta efter att ha fått besked om att han inte skulle få bo kvar på campingen. Polis som kom till platsen och kunde gripa en man i 35-årsåldern misstänkt för försök till grov mordbrand. Han anhölls senare av åklagare.

22.35 Kungsbacka, drograttfylleri
I Varlagård stoppades en 17-årig pojke på moped. Han misstänktes vara påverkad av narkotika och fick följa med för provtagning. Han rapporterades för drograttfylleri samt eget bruk av narkotika. 

23.18 Halmstad, misshandel samt skadegörelse
I Åled har en man i 20-årsåldern blivit misshandlad av flera män. Han var dock inte i behov av sjukvård. Männen ska också ha slagit med ett basebollträ eller liknande på hans bil. Gärningsmännen försvann från platsen i en bil. Anmälan om misshandel samt skadegörelse. Ingen misstänkt i nuläget.

01.53 Kungsbacka, trafikolycka
En man i 55-årsåldern ringde polisen efter att han blivit påkörd av en A-traktor på Kullaviksvägen i Kullavik. Han fick en del skrapsår och fick följa med ambulansen till sjukhus för omplåstring. A-traktorn avvek från platsen och är inte anträffad. En anmälan om smitning från trafikolycka samt vållande till kroppsskada har upprättats.

02.20 Varberg, rattfylleri
På Västkustvägen stoppades en bilist för kontroll. Föraren, en man i 70-årsåldern, blåste positivt i polisens sållningsinstrument och fick följa med för vidare provtagning misstänkt för rattfylleri.

Händelsekarta

Laddar karta...