Karta som med röd fyrkant ramar in Storvik, Gästrikland, Nike, Ludvika, Gävleborgs län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person Då det inte kan uteslutas att den sedan i helgen försvunna Emelie från Ludvika, utsatts för ett brott har idag en förundersökning inletts.

Storvik, Gästrikland, Nike, Ludvika, Gävleborgs län

Förundersökningen rubriceras som människorov. Det finns en historik med tidigare försvinnanden från flickan, men inget så här långvarigt. Det initiala syftet med hennes resa antas ha varit att träffa någon kille. Emelie är mycket godtrogen. De senaste iakttaggelserna kommer från Storvik i Gästrikland, där flickan tros ha varit synlig i anslutning till järnvägsstationen under söndagseftermiddagen.

Den 15-åriga Emelie har blont hår, och var vid försvinnandet iklädd en svart blus med volanger, svarta byxor och Nike-skor. Hon bar sannolikt en brun/beige ryggsäck.

Upplysningar och eventuella iakttagelser om den försvunna Emelie, och eventuellt sällskap till henne, tas tacksamt emot via tel: 114 14 eller via e-poslänken nedan. 

Mest läst av andra