Karta som med röd fyrkant ramar in Föreningsgatan, Håstens Torg, Varberg, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel Knivbeväpnad man på skolområde vid Fridhemsberg. En person/elev troligen lindrigt skadad.

Föreningsgatan, Håstens Torg, Varberg, Hallands län

Polisen får larm om att en man ska ha varit inne på skolområdet vid en skola på Föreningsgatan. Mannen uppges bära på två knivar och i övrigt ha något som beskrivs som en "svetshjälm" på sig. Uppgifter finns om att en elev ska ha blivit lindrigt knivskuren.

Polis åker till platsen.

Kl 10.16: Polis på plats. Gärningsmannen uppges då ha lämnat skolområdet i riktning mot sjukhuset. Ytterligare polispatruller söker i närområdet. Nya uppgifter tillkommer att den skadade ska ha blivit skadad av en yxa. Gärningsmannen uppges vara klädd i "arbetskläder i gult", bära hjälm med visir. Den skadade uppges ha fått en skada på en hand, troligen lindrig.

Polisen har hittat både yxa, kniv och en hjälm med visir på skolområdet. I övrigt så har kläder som påminner om de som lämnats i signalementet hitta på en parkering på platsen.

Kl 10.39: Polis stoppar och kontrollerar en man vid Håstens torg. Mannen kan troligen kopplas till händelserna på skolområdet och möjligen även till en brand i närområdet. Mannen grips.

  

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra