Karta som med röd fyrkant ramar in Västra Vallgatan, Varberg, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel Man i 45-årsåldern gripen för misshandel samt våld mot tjänsteman vid Västra Vallgatan.

Västra Vallgatan, Varberg, Hallands län

Polis larmas till platsen efter att en man i 45-årsåldern ska ha misshandlat två kvinnor. Han ska ha sparkat den ena och skallat den andra. Ingen av dem behövde åka med ambulansen till sjukhus. 

När polisen kommer fram är mannen mycket aggressiv och försöker att skicka sin hund på poliserna. I samband med tumultet får en polisman en lindrigare skada, oklart om det är hunden eller mannen som orsakar skadan. Därefter låser mannen med hunden in sig på en offentlig toalett. Polisen på plats fryser läget och inväntar insatsstyrkan. När insatsstyrkan anländer kan de säkra mannen genom att använda taser (elpistol) mot mannen. Han grips och hunden omhändertas. Två anmälningar om misshandel kommer att skrivas samt en anmälan om våld mot tjänsteman.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra