Senaste händelserna

Viktigt meddelande till allmänheten i Örkelljunga i Örkelljunga kommun, Skåne län.

Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Andersbergsringen, Laholm, Violvägen, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Övrigt

Inga större polisiära händelser i länet under natten enligt RLC.

Halmstad, Andersbergsringen, Laholm, Violvägen, Hallands län

Kl 23.43 Halmstad, skadegörelse genom brand
Polisen får samtal om någon typ av smäll från en parkering vid Andersbergsringen. Anmälaren har även sett en brinnande bil.
Räddningstjänst och polis åker till platsen. Det uppges för övrigt vara mycket folk i omgivningen. Mest ungdomar, några av dem har lämnat den aktuella bilen. Efter att polisen anlänt kan man kontrollera några ungdomar som stämmer in på vittnesuppgifter. Ingen kan dock gripas.

Räddningstjänsten släcker två bilar som brunnit, inga kända personskador. En bensindunk hittas på platsen som beslagtogs för teknisk undersökning. Anmälan skadegörelse genom brand.

Kl 01.18 Laholm, skadegörelse genom brand
Räddningstjänst och polis larmas till Violvägen där en bil brinner. Vittnen har sett flera personer springa från platsen då branden startat. Branden släcks och ytterligare en bil får skador då den stod parkerad bredvid. Anmälan upprättas, skadegörelse genom brand. Ingen gripen.       

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.