Senaste händelserna

Viktigt meddelande till allmänheten i Nordmaling i Nordmalings kommun, Västerbottens län.

Karta som med röd fyrkant ramar in Särö, Lösen, Kungsbacka, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sabotage mot blåljusverksamhet En person ser ett okänt antal personer med ficklampor vid en adress i Varlaberg och kontaktar polis.

Särö, Lösen, Kungsbacka, Hallands län

Personerna lämnar därefter platsen med bil med påkopplad hästtransport. En patrull får syn på fordonet på E6, riktning norrut. Körning är vinglig och bilen kör på ett annat fordon. Ett förföljande inleds, in mot Kungsbacka. Körningen är fortsatt vårdslös och föraren vägrar stanna. Bilen backar sedan in i efterföljande radiobil och förföljandet fortsätter, nu i riktning mot Särö. Beslut om spikmatta fattas, det blir stopp på bilen och minst en person lämnar till fots. I baksätet på bilen, som visar sig vara stulen, påträffas en kvinna i 30-årsåldern. Hon grips. Polisen söker i området, bland annat med hund, efter den eller de personer som är på lösen. Vid 06.30-tiden påträffas en man i 50-årsåldern i källaren till en fastighet. Han säkras och grips. En anmälan upprättas med flera brottsrubriceringar upprättas, bland annat sabotage mot blåljusverksamhet, försök till grovt våld mot tjänsteman, tillgrepp av fortskaffningsmedel och rattfylleri.

Mest läst av andra