Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Laholm, Veinge, Halmstad, Strandvallen, Halland, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Ulla Brehm.

Laholm, Veinge, Halmstad, Strandvallen, Halland, Hallands län

21.42 Laholm, trafikolycka på Länsväg 546 i Veinge.

En bil har kört av vägen och hamnat på taket varför räddningstjänst, ambulans samt polis larmas fram till platsen. Föraren och dennes son åker med ambulansen till sjukhus för kontroll då man klagar över smärtor från rygg och nacke. Räddningstjänst får sanera platsen då bilen läck bensin efter olyckan, en anmälan skrivs.

 

03.55 Halmstad, inbrottsstöld i en bil på Strandvallen.

En person kan gripas på platsen då denne slog sönder en ruta till en parkerad och försökte få med sig väskor som fanns inne i bilen. Vad tjuven inte visste var att ägaren samt en kamrat låg och sov i bilen och väcktes av glaskrosset. Tjuven kunde hållas kvar på platsen och polis kunde larmas fram till adressen. Tjuven, en man i 35 års åldern, är även misstänkt för eget bruk då han påvisade tecken på drogpåverkan.

Polisen Halland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra