Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Varberg, Halmstad, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är i tjänst. Nedan följer ett urval av kvällens och nattens händelser.

Varberg, Halmstad, Hallands län

00:01, Varberg, vårdslöshet i trafik m.m.
En pojke satt på motorhuven till en A-traktor. En flicka som satt i A-traktorn började köra framåt. Pojken på motorhuven hamnade då underfordonet. Pojken fick lindriga skador. Båda personerna är under arton år. Vårdnadshavare underrättades och kom till platsen. Ärendet utreds som vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada.

00:49, Halmstad, bilbrand
En inringare hörde en smäll från en närliggande parkeringen och såg hur en personbil satts i brand. Inringaren såg även en person springa från platsen i samband med händelsen. Räddningstjänst var snabbt på plats och påbörjade släckningsarbetet. Ytterligare en personbil skadades i samband med branden, men det finns inga uppgifter om att någon person kommit till skada. Händelsen utreds som skadegörelse genom brand. Ingen har gripits i nuläget.

Mest läst av andra