Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Fjärdingsstigen, Falkenberg, Lasarettsvägen, Halland, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

God morgon En del trafikolyckor, inga allvarliga personskador. Dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Peter Adlersson och Tommy Nyman.

Halmstad, Fjärdingsstigen, Falkenberg, Lasarettsvägen, Halland, Hallands län

02.04 Halmstad, narkotikabrott
Samtal kommer in om två personer som lyser med ficklampa mellan hus på Fjärdingsstigen Polis kan springa ikapp en man som kontrolleras. Mannen som är i 30-årsåldern tas med för provtagning misstänkt för narkotikabrott. mannen misstänks för narkotikabrott innehav och eget bruk.   

02.51 Falkenberg, stöld genom inbrott
Inbrottslarm går i en fastighet på Lasarettsvägen, okänd person har på okänt sätt tagit sig in, oklart vad som stulits. Polis söker igenom och hittar på utsidan diverse verktyg som tas i beslag. En anmälan skrivs, ingen gripen.

Polisen Halland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra