Karta som med röd fyrkant ramar in Varberg, Stenbrottet, Kungsbacka, Tingberget, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

Varberg, Stenbrottet, Kungsbacka, Tingberget, Hallands län

Det har varit ett mycket stökigt och händelserikt dygn med mycket "fylla" och bråk. Dock har det inte varit några grova brott som har rapporterats in. Lite siffror för att få en uppfattning om inflödet till RLC i region Väst: 9 personrån, 26 misshandlar, 4 våld /hot mot tjänsteman, 13 rattfyellerier, 11 narkotikabrott samt 53 fyllor. 

00.04 Varberg, misshandel.
Ett vittne ser hur flera personer bråkar utomhus i närheten av stenbrottet. Någon skall ha fått någon glasflaska i huvudet. Polis samt ambulans till platsen som hittar på två killar som slagits sinsemellan. En anmälan skrivs och ingen av dem behövde uppsöka sjukhus.

00.27 Kungsbacka, hot mot tjänsteman.
En man har brutit sig in i en bostad som är obebodd på Inlagsvägen. Mannen skall vara påverkad och bland annat hotat en väktare med ett järnrör. Polis griper mannen och han får följa med för vidare utredning.

00.47 Kungsbacka, narkotikabrott eget bruk.
En patrull kontrollerar några tjejer i området Tingberget och samtliga visar tecken på drogpåverkan. Ett prov visat att samtliga har tagit kokain och samtliga är misstänkta för eget bruk. Tjejerna är mellan 25 – 30 år.

Mest läst av andra