Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Andersbergsringen, Falkenberg, Utmarksgatan, Kvibille, Getinge, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Inga större händelser i länet under natten enligt RLC.

Halmstad, Andersbergsringen, Falkenberg, Utmarksgatan, Kvibille, Getinge, Hallands län

23.58 Halmstad, skadegörelse
En bil brinner av okänd anledning på Andersbergsringen, räddningstjänst är på väg. Bilen står vid Vårdcentralen och spridningsrisk skall föreligga. Ett vittne har sett en ung man vid bilen innan den började brinna, polispatrull spanar i området utan resultat. En anmälan om brand genom skadegörelse skrivs.

01.28 Falkenberg, personrån
På Utmarksgatan hittar en förbipasserande en man liggandes, mannen berättar att han blivit rånad på plånbok och mobil. Okända personer skall ha kommit upp bakifrån och gett mannen ett slag i bakhuvudet, ambulans kör mannen till skjukhus. Skadeläget är okänt. Spaning i området utan resultat, ingen gripen i nuläget. En anmälan skrivs.  

03.50 Halmstad, trafikolycka
En personbil kör in i en lastbil bakifrån på E6 mellan Kvibille och Getinge. Föraren till personbilen rapporteras för vårdslöshet i trafik. Inga personskador finns uppgivna, personbilen bärgas från platsen.

Mest läst av andra