Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Falkenberg, Åsa Stationsväg, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Enligt vakthavande befälet i regionen har det varit en normal polisär natt med flera ingripanden.

Falkenberg, Åsa Stationsväg, Hallands län

Dagens presstalesperson är Hans Lippens och i eftermiddag tjänstgör Tommy Nyman och Peter Adlersson.

180722
Kl 22:05 Falkenberg, Skadegörelse

Polisen larmas till Hjortsbergsskolan där det en bilförare som buskör vid parkeringen och skvätt sten på andra fordon. När polispatrullen kommer till platsen kontrollerar de en bilförare i 20 års åldern och han rapporteras för vårdslöshet i trafik samt skadegörelse då han skvätt grus/sten på andra fordon i samband med buskörningen. Det är 7 alt 8 fordon som skadats.

 180723

Kl 04:13. Åsa, brand i villa
Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till Åsa Stationsväg där boende har vaknat av en brand. Någon har hällt ut brännbar vätska invid fastighetens uthus och sedan tänt på. Boende släckte själva men räddningstjänst har efter släckt och kontrollerat så det inte spridits sig i fastigheten. Polisen har spärrat av fastigheten och kommer under dagen att genomför en teknisk undersökning på platsens. Anmälan försök till grov mordbrand. Ingen person är gripen för gärningen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...