Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Oskarström, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Här följer ett urval av nattens händelser.

Halmstad, Oskarström, Hallands län

16:15, stöld genom inbrott, Halmstad
En man kommer hem efter att varit bortrest över helgen och upptäcker att det har varit inbrott i bostaden. Ett fönster är sönderslaget och bland annat lådor är utdragna. Polis åker till platsen. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad. Oklart vad som har blivit stulet.

17:36, skadegörelse, Halmstad
Vi får in samtal om att ett antal ungdomar som bland annat sparkar på dörrar på en skola i Oskarström Västra. De springer sedan från platsen. Polis åker till platsen. Påträffar inga gärningspersoner. En anmälan om skadegörelse är upprättad.

Misshandel i relation, Halland.
En kvinna tar sig till sin granne efter att ha blivit misshandlad av sin make. Han ska bland annat ha slagit henne med någon form av tillhygge. Polis och ambulans larmas till platsen. Inga uppgifter om att kvinnan förts till sjukhus. Mannen är inte kvar på plats, men kan senare gripas misstänkt för grov misshandel.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra