Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Granatvägen, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är på plats.

Halmstad, Granatvägen, Hallands län

01:04 Halmstad, försök till stöld
En person kontaktar polisen och uppger att en grupp ungdomar försöker stjäla en arbetsmaskin på Ritvägen. Under samtalet med polisens larmoperatör, avviker ungdomarna från platsen. Patruller åker till platsen och påträffar sex killar i övre tonåren. En anmälan om försök till stöld upprättas, med samtliga sex tonåringar uppsatta som misstänkta. Deras vårdnadshavare har kontaktats.

03:42 Halmstad, allmänfarlig ödeläggelse
Polisen får samtal om en hög smäll på Granatvägen, Halmstad. Flera polispatruller rycker ut till platsen. Ingen person har kommit till fysisk skada, men porten till ett flerfamiljshus har fått materiella skador. Platsen har spärrats av för teknisk undersökning och informationsinhämtning påbörjats, bland annat genom dörrknackning. Händelsen utreds som allmänfarlig ödeläggelse.

Uppdatering 09:58
Polisens tekniker är klara på platsen och avspärrningarna har hävts. Dörrknackning pågår fortfarande i området.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...