Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Kungsbacka, Halmstad, Oskarström, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är på plats.

Kungsbacka, Halmstad, Oskarström, Hallands län

01:47 Kungsbacka, stöld genom inbrott
Allmänhet larmar polisen om ett pågående inbrott på en stängd bensinstation intill trafikplats 58, E6. Gärningspersonerna är maskerade och lämnar sedan platsen i bil, oklar riktning. En patrull åker till brottsplatsen och hör vittnen, medan ytterligare patruller söker längs vägar i området. Ingen misstänkt person påträffas dock. Brottsplatsen spärras av för teknisk undersökning. Gärningspersonerna har fått med sig ett kassaskåp innehållandes kontanter, en anmälan om stöld genom inbrott upprättas.

03:16 Halmstad, brand
SOS larmas om en villabrand i Oskarström. Byggnaden är helt övertänd när räddningstjänsten kommer till platsen. Insatsen fokuserar på att förhindra spridning, huset totalförstörs. Ingen person uppges ha befunnit sig i huset när branden utbröt. Polis har varit på plats och en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet upprättas. Det är oklart vad som har orsakat branden.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...