Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Kungsbacka, Hede, Tjäderkullevägen, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är på plats.

Kungsbacka, Hede, Tjäderkullevägen, Hallands län

01:45 Kungsbacka, rattfylleri
Vi får in ett larm om att en personbil står stilla i körbanan vid en hållplats i Hede. I bilens passagerarsäte sitter en man och sover. Mannen uppger att han inte har kört bilen. Han omhändertas för kontroll och är samtidigt misstänkt för ringa narkotikabrott.

00:45 Kungsbacka, trafikolycka
Vi får larm via SOS om en trafikolycka på Tjäderkullevägen. En man har suttit på en motorhuv till en bil under färd. Bilen har kört sakta enligt uppgift. Men mannen har trillat av och blivit påkörd. Mannen förs till sjukhus i ambulans. Inga allvarliga skador, enligt uppgift. En anmälan om vårdslöshet i trafik samt vållande till kroppsskada är upprättad. Den påkörde mannen är även misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...