Karta som med röd fyrkant ramar in Laholm, Örtvägen, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Det har varit en normal kväll/natt och förutom skjutningen i Laholm är det inga större händelser som rapporterats till polisen.

Laholm, Örtvägen, Hallands län

23.17 Laholm, mord alternativt dråpförsök
Polis larmas till Örtvägen med anledning att någon ska blivit skjuten inne på en pizzeria. Väl på plats anträffas två personer skjutna inne på pizzerian, den ene har en skottskada i foten och den andre en skottskada i benet. Båda är vid medvetande och körs till sjukhus för vård. Platsen spärras av i avvaktan på teknisk undersökning. Strax efter skjutningen ses två personer springa från platsen. Inne på pizzerian befann sig tre personer när två maskerade personer kommer in och en av dessa skjuter ett okänt antal skott. Motivet till det inträffade är okänt.

Polisen efterlyser tips från allmänheten på 114 14. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra