Karta som med röd fyrkant ramar in Kungsbacka, Halmstad, Laholm, Mellbystrand, Halland, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalespersoner är Tommy Nyman och till kvällen kommer Hans Lippens.

Kungsbacka, Halmstad, Laholm, Mellbystrand, Halland, Hallands län

23.46 Kungsbacka, olaga hot
Polis kallas till en bostad i Hammerö. En kvinna har hotat en manlig bekant med elpistol. Polisen till plats och griper kvinnan misstänkt för olaga hot. Vid husrannsakan i bostaden tas två elpistoler i beslag. Kvinnan som är i 20-årsåldern misstänks för olaga hot, brott mot vapenlagen och narkotikabrott.

01.21 Halmstad, inbrott
Polis kallas till Åttingstigen där vittne sett hur en man gjort inbrott i ett garage. Polis som kommer till platsen kan efter en kortare språngmarsch gripa en man som kommit ut ur garaget med föremål som misstänks vara stulna ur bilar. Den gripne mannen är i 50-årsåldern.

02.55 Laholm, stöld
Polis kallas till en campingplats i Mellbystrand där vittne sett hur två personer lastat trädgårdsmaskiner tillhörande campingen på en släpvagn. De körde sedan från platsen. Inte långt därifrån stoppade polispatrull bilen med släpvagnen. De två som åkte i bilen greps misstänkta för stöld. Även släpvagnen visade sig vara stulen från en annan plats. De gripna är en man och en kvinna i 40-50-årsåldern.

Polisen Halland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra