Karta som med röd fyrkant ramar in Kungsbacka, Falkenberg, Rådhustorget, Laholm, Bygdegård, Halmstad, Coop Nära, Furuvägen, Halland, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman

Kungsbacka, Falkenberg, Rådhustorget, Laholm, Bygdegård, Halmstad, Coop Nära, Furuvägen, Halland, Hallands län

00.05 Kungsbacka, rattfylleri
På Sollyckevägen kontrolleras en bil. Föraren som var en man i 25-årsåldern misstänks för rattfylleri och får därför följa med för provtagning.

00.42 Falkenberg, narkotikabrott
På Rådhustorget kontrolleras en man i 20-årsåldern. Han misstänks vara narkotikapåverkad. Han har också narkotika på sig. Han får följa med för provtagning. Han misstänks för narkotikabrott eget bruk och narkotikabrott innehav.

02.02 Laholm, misshandel
Flera objudna gäster kom till Hasslövs bygdegård där en privat fest hölls. De ställde till med bråk och några personer utsattes också för misshandel.  Innan polis hann till platsen körde de objudna från platsen i tre bilar.

03.34 Halmstad, inbrott
Polis kallas till Coop Nära på Furuvägen. På plats konstateras att butiken utsatts för inbrott. Tjuvar har tagit sig in i butiken via taket. Okänt vad som stulits. I närheten kontrolleras en bil med två män. De båda männen sätts i samband med inbrottet och grips misstänkta för brottet. Båda männen är i 30-årsåldern. 

Polisen Halland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra