Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Norre Katts Park, Varberg, Stormhallsvägen, Falkenberg, Laholm, Skummeslövsstrand, Kvibille, Getinge, Kungsbacka, Halland, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman

Halmstad, Norre Katts Park, Varberg, Stormhallsvägen, Falkenberg, Laholm, Skummeslövsstrand, Kvibille, Getinge, Kungsbacka, Halland, Hallands län

22.52 Halmstad, ofredande
Polis får samtal om att flera ungdomar kastar ägg på en fastighet i närheten av Norre Katts park. Polis till platsen och i närheten identifieras en yngre man som kan misstänkas vara inblandad. Anmälan om ofredande.

01.01 Varberg, trafikolycka
Ambulans och polis kallas till en trafikolycka på Stormhallsvägen där en bil sladdat in i ett staket. I bilen åkte fyra personer. Två av dessa körda i ambulans till sjukhus med oklara skador. Föraren rapporterad för vårdslöshet i trafik.

02.15 Falkenberg, narkotikabrott
På ett hotell misstänks två yngre män vara narkotikapåverkade. De misstänks både för narkotikabrott eget bruk och innehav. De fick följa med för provtagning och vidare utredning. Beslag av narkotika.

02.39 Laholm, grovt olaga hot
Polis kallas till en bostad i Skummeslövsstrand där en man hotat närstående med kniv. Mannen grips misstänkt för grovt olaga hot. Ingen person fysiskt skadad.

02.43 Halmstad, trafikolycka
På E6 i norrgående mellan Kvibille och Getinge har en personbil kört in i mitträcket. Inga personskador. Bilen bärgad från platsen.

03.41 Kungsbacka, rattfylleri
Polisen får samtal från ett vittne som kör efter en vinglande bil på E6. Bilen kan stoppas av polis och föraren som var en kvinna i 30-årsåldern misstänks för rattfylleri. Hon fick följa med för provtagning.

06.12 Halmstad, trafikolycka
På E6 mellan Kvibille och Getinge i norrgående har två bilar kolliderat. Oklart om någon person skadats. Mycket halt väglag på platsen.

Polisen Halland