Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Falkenberg, Skrea Strand, Hylte, Fasanvägen, Kinnared, Halmstad, Kvibille, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Dagens presstalesperson är på plats.

Falkenberg, Skrea Strand, Hylte, Fasanvägen, Kinnared, Halmstad, Kvibille, Hallands län

23.57 Falkenberg, bråk
Polis larmas till Skrea Strand där det enligt uppgift är studentfirande ungdomar som bråkar. Polis kommer till platsen och det visar sig vara smågruff. Polisen skriver två anmälningar gällande misshandel. Inga uppgivna personskador.

00.31 Hylte, försök till stöld genom inbrott
Vid Fasanvägen i Kinnared är det två personer, en man och en kvinna som blir upptäckta av en boende när de försöker stjäla saker i området. Mannen springer från platsen och kvinnan är kvar på platsen och grips av polis.

02.17 Halmstad, trafikolycka
Vid trafikplats 46 i norrgående riktning vid Kvibille är det en manlig bilist som kör in i mitträcket och voltar. Bilen blir liggandes på taket. Föraren körs till sjukhus med lindriga skador enligt personal på plats. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...