Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Varberg, Äppelvägen, Lugnet, Halmstad, Viktoriagatan, Gamletull, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Dagens presstalesperson är på plats. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

Varberg, Äppelvägen, Lugnet, Halmstad, Viktoriagatan, Gamletull, Hallands län

22:35, Varberg, rattfylleri m.m.
En polispatrull genomförde ett rutinstopp av en personbil på Äppelvägen i Lugnet. Föraren, en man i 30-årsåldern, kom att misstänkas för rattfylleri under påverkan av narkotika då han av polisen uppfattades som påverkad. Även två passagerare, båda män mellan och 20-25 år, misstänktes för narkotikabrott eget bruk då även de uppfattades som påverkade.

03:49, Halmstad, smitning från trafikolycksplats
En cyklist blev påkörd av en bilist på Viktoriagatan i Gamletull. Bilisten ska sedan ha avvikit från platsen. Ambulans var på plats för att kontrollera cyklisten, som hade vissa skador på bland annat en arm. Händelsen utreds som en smitningsolycka. Ingen har i nuläget gripits.

03:51, Varberg, narkotikabrott
En taxichaufför anträffade en mindre mängd narkotika i sin personbil efter att ha släppt av några kunder. Den misstänkta narkotikan togs i beslag och en anmälan om narkotikabrott upprättades. Ingen har i nuläget gripits.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/oktober/26/26-oktober-07.00-sammanfattning-natt-hallands-lan/

Händelsekarta

Laddar karta...