Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Anders Anderssons Väg, Kochs Väg, Hjalmar Gullbergs Väg, Falkenberg, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld

En kvinna kontaktar polisen och uppger att någon gjort inbrott målsägandes hus på Anders Anderssons väg.

Anders Anderssons Väg, Kochs Väg, Hjalmar Gullbergs Väg, Falkenberg, Hallands län

Ett fönster är uppbrutet och saker är utspridda i bostaden. Inbrottet har skett någon under gårdagskvällen/natten mot söndag. En patrull har varit på plats för att höra målsägande och vidta initiala utredningsåtgärder. En anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas.

Klockan 11.23 kontaktas polisen om ytterligare ett inbrott i närområdet, denna gång på Oscar Levertins väg. Gärningspersonen/personerna uppges ha tagit sig in genom ett uterum. Målsägande har varit bortrest under helgen. Polis är på plats. 

Under lördagen har polisen varit på plats på ytterligare två adresser i området, Martin Kochs väg samt Hjalmar Gullbergs väg, med anledning av inbrott. Även i dessa fall har fastighetsägarna varit bortresta. Polisen har dokumenterat brottsplatserna samt genomfört saksök i närområdet. I nuläget finns ingen misstänkt.

Den som sett något i området som avviker från normalbilden under den senaste tiden, ombeds kontakta polisen på nummer 11414. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...