Karta som med röd fyrkant ramar in Veinge, Laholm, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka En personbil har kört av vägen och voltat på ett järnvägsspår vid Veinge.

Veinge, Laholm, Hallands län

Händelsen inleds med att polisen får in ett flertal rapporter om en personbil som kör i fel färdriktning vi Karlsminne. Slutligen så rapporteras att bilen kört av vägen och voltat på ett järnvägs spår i höjd med Veinge betong. Vittne finns på plats som uppger att det finns en man i bilen. Bilen uppges vara helt förstörd.

Polisen beslutar om tågstopp.

Kl 19.16 finns polis på plats vid olyckan.

Ännu oklart då det gäller personskador. Tågstoppet uppges bli långvarigt då det krävs ett omfattande bärgningsarbete. Ytterligare polispatrull till platsen. 

Arbete pågår på platsen och polisen har ännu inte avrapporterat. Ambulans har larmats till platsen. 

Trafikstoppet för tågtrafik är begränsat till sträckan Genevad-Markaryd. Personal från trafikverket på väg till platsen.

Kl 20.29: Trafikstoppet hävt. Föraren uppges ha drabbats av ett sjukdomsfall. Han är inte skadad p.g.a. olyckan men har förts till sjukhus för kontroll av hälsan/diabetes.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra