Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Berg, Svenstavik, Lofsdalen, Östersund, Badhusparken, Vemdalsskalet, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nyårsnattens händelser.

Berg, Svenstavik, Lofsdalen, Östersund, Badhusparken, Vemdalsskalet, Jämtlands län

Ordningsläget i Jämtlands län beskrivs som normalt för en nyårsafton. Mellan klockan 18:00 och 06:00 har sju personer omhändertagits med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer.

Här är ett urval av nyårsaftons händelser, 22-07: 

22:59 Viltolycka, Berg
En bilist har krockat med ett rådjur på E45 norr om Svenstavik. Inga personskador och oklart om rådjuret skadades, då djuret lämnade platsen. En eftersöksjägare kontaktad för att söka efter djuret.

23:12 Övrigt, Härjedalen
Polisen tillrättavisar en man som skjuter raketer på en parkering utanför en krog i Lofsdalen.

00:19 Misshandel, Östersund
Polisen får samtal om ett pågående slagsmål i närheten av badhusparken. Det är två kvinnor som bråkat och det finns flera vittnen till händelsen. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om misshandel.

00:45 Våld/hot tjänsteman, Härjedalen
Polis beordras till ett hotell i Vemdalsskalet där en ordningsvakt envarsgripit två män. Den ena misstänks för våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd, den andra för våldsamt motstånd. Patrullen tar upp anmälan och avvisar männen från platsen.

01:42 Narkotikabrott, Härjedalen
Polisen får samtal om en narkotikapåverkad man på ett hotell i Vemdalsskalet. Mannen medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för ringa narkotikabrott, innehav och eget bruk. Senare under natten kontrolleras ytterligare en man på hotellet. Även han misstänks för ringa narkotikabrott.

02:25 Misshandel, Östersund
Polis beordras till en adress på Körfältet där en man och en kvinna uppger att de blivit misshandlade av en man. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan om misshandel.

04:05 Misshandel, Åre
Polis beordras till centrala Åre efter samtal om att det är på väg att bli slagsmål. När polis kommer till platsen hittar de en man som ligger på backen och som fått slag i ansiktet. Mannen är i 20-årsåldern. Patrullen dokumenterar skadorna och upprättar en anmälan om misshandel.

04:44 Trafikolycka, Åre
En trafikolycka har inträffat på E14 i höjd med Rödkullen. Inga personskador och en bil bärgas från platsen. Det finns ingen misstanke om brott.

Till media - kommunikatör Liv Fahlén nås på 010-568 31 49.

Mest läst av andra