Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Jämtland, Strömsund, Hackås, Trångsviken, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka, vilt

Flera viltolyckor i Jämtland under tidig morgon.

Jämtland, Strömsund, Hackås, Trångsviken, Jämtlands län

05.36: Olycka mellan personbil och rådjur mellan Strand och Strömsund. Rådjuret dör i samband med olyckan och ligger kvar på en stor parkering i närheten. Inga uppgifter om personskador.

06.29: Olycka mellan lastbil och älgkalv på E45 i Hackås centrum. Det är oklart om älgen är död eller om den har lämnat platsen. En eftersöksjägare kallas till platsen. Inga uppgifter om personskador. 

06.54: Olycka mellan personbil och älg på E14 i Trångsviken. Det är oklart om älgen är skadad, den lämnade platsen efter olyckan. En eftersöksjägare får åka ut till platsen. Föraren klarade sig utan skador.

Uppdatering 07.52:

07.20: Olycka mellan personbil och två rådjur på länsväg 619 i Nälden, Krokom. Djuren lämnade platsen efter olyckan, oklart om de är skadade. Eftersöksjägare rings in. Föraren klarade sig utan skador.

Uppdatering 08.11:

07.40: Olycka mellan personbil och rådjur på E45 vid trafikplats Lit, Östersund. Djuret är dött och ligger mitt på vägen. Föraren har klarat sig utan skador.

07.59: Olycka mellan personbil och rådjur på E45 vid korsningen till Nybyvägen i Lit. Rådjuret ligger dött i sidan på vägen. Inga personskador.