Karta som med röd fyrkant ramar in Skolgatan, Hillerstorp, Värnamo, Gnosjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel, grov Tonåring utsatt för grov misshandel, en misstänkt gripen.

Skolgatan, Hillerstorp, Värnamo, Gnosjö, Jönköpings län

18.39 polisen fick ett SOS-larm om ett bråk i närheten av Skolgatan i Hillerstorp.

18.54 polisen kom till platsen och började utreda vad som kan ha hänt. En pojke i övre tonåren anträffades och han hade sårskador efter misshandel. Polisen träffade också på vittnen som kunde lämna uppgifter om händelsen.

19.00 polisen har sökt efter och även träffat på en misstänkt person, också i övre tonåren. Han grips misstänkt för grov misshandel och förs till polisstationen i Värnamo för förhör.

19.06 den drabbade tonårspojken förs till sjukhus med ambulans, vaken och talbar.

19.50 polisen har påbörjat en utredning om grov misshandel, den drabbade är förhörd inledningsvis och kommer att förhöras ytterligare så snart det är möjligt. Flera förhör har hållits och polisen har också tagit föremål i beslag. Den plats som polisen tror är brottsplatsen har också undersökts.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra