Karta som med röd fyrkant ramar in Kaxholmen, Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel, grov En till sjukhus efter misshandel.

Kaxholmen, Jönköping, Jönköpings län

18.32 Polis larmades till en adress i Kaxholmen med anledning av att en person tagit emot ett hot om misshandel. Den hotade personen skulle befinna sig i en bostad.

När polis kom fram anträffades en skadad man på platsen. Mannen har förts till sjukhus med ambulans. Polisen har inga uppgifter om mannens skadeläge. Ytterligare en person på platsen bedömdes vara i behov av vård och fördes till sjukhus i ambulans, personen hade inga fysiska skador.

Polisen har inlett en förundersökning om grov misshandel och arbetar nu med att få klarhet i ärendet. Platsen har spärrats av i väntan på en brottsplatsundersökning och polisen arbetar bland annat med förhör av vittnen och dörrknackning.

Polisen har ännu ingen misstänkt för brottet och är intresserad av alla tips och iakttagelser som kan sättas i samband med händelsen.

Den som har tips eller annan information att lämna ombeds att ringa 114 14.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra