Karta som med röd fyrkant ramar in Lagastigen, Värnamo, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån Polisen söker vittnen efter rån.

Lagastigen, Värnamo, Jönköpings län

19.05 Polis larmades med anledning av ett rån mot en butik på Lagastigen. En person ska ha hotat personal med ett tillhygge och tilltvingat sig kontanter. Därefter ska gärningspersonen ha lämnat platsen till fots. Polisen åkte till platsen och till andra olika platser med ett flertal patruller.

19.10 Polis på plats vid butiken och på andra platser i området.

19.30 Polisen spärrar nu av ett område vid butiken för en kommande kriminalteknisk undersökning.

Polisen är angelägen att komma i kontakt med vittnen eller andra som gjort iakttagelser i området vid den aktuella tiden. Den som har uppgifter att lämna till polisen ombeds ringa 114 14 eller ta kontakt med polis på plats.

Uppdatering 21.34:

Polisen har under kvällen arbetat vidare med spaningsarbetet men det har ännu inte gett något avgörande resultat och ingen gärningsperson har ännu kunnat gripas i samband med händelsen. Polisen har vidtagit en rad utredningsåtgärder och har bland annat hållit förhör med ett antal personer och hundpatrull har sökt i området.

Ingen person ska ha skadats fysiskt vid rånet.

Polisen är fortsatt angelägen att komma i kontakt med vittnen eller andra som gjort iakttagelser i området vid den aktuella tiden. Den som har uppgifter att lämna till polisen ombeds ringa 114 14.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra