Karta som med röd fyrkant ramar in Eksjö, Spexhult, Nässjö Kommun, Nässjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rattfylleri Man misstänkt för rattfylleri efter olycka med golfbil.

Eksjö, Spexhult, Nässjö Kommun, Nässjö, Jönköpings län

Strax före 06 fick polisen samtal från Höglandssjukhuset i Eksjö. De hade fått in en patient som eventuellt hade varit med om en trafikolycka. Det var en man som hade blåst positivt på sjukhuset vid kontroll av nykterhet. Polisen kom till sjukhuset.

Efter en stund framkom det att mannen hade varit med om en trafikolycka med en golfbil. Polisen hade fått in uppgifter om en olycka med en golfbil vid 05-tiden och kunde då koppla ihop de två ärendena.

Olyckan inträffade i höjd med Spexhult, Nässjö kommun. Ett vittne ringde till polisen efter att ha vaknat av ljud och när personen tittade ut så stod en golfbil i diket. Polisen åkte dit, men det fanns inga personer kvar där då. Golfbilen togs i beslag och bärgades.

Den skadade mannen är misstänkt för rattfylleri. Han är i 30-årsåldern. Skadeläget för mannen är okänt för polisens presstjänst.

Mest läst av andra