Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Torpa, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Jönköping, Torpa, Jönköpings län

Polisen har under natten hanterat ett 80-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Sju personer har omhändertagits för fylleri eller annan ordningsstörning och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri.

01.55 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades med anledning av en brand i en flerfamiljsfastighet i Torpa, Jönköping. När polis kom till platsen visade det sig att något exploderat mot dörren, en mindre brand hade uppstått och trapphuset hade rökfyllts. Två personer befann sig i lägenheten men dessa ska, enligt uppgift, inte ha skadats fysiskt. Dörren fick materiella skador. Platsen har spärrats avi väntan på att den kriminaltekniska undersökningen ska bli klar. Polisen har inlett en förundersökning gällande allmänfarlig ödeläggelse. Det finns ännu ingen person gripen misstänkt för brottet.

Inga andra grova brott eller andra allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra