Karta som med röd fyrkant ramar in Piren, Jönköping, Trädgårdsgatan, Västra Järnvägsgatan, Sävsjö, Norra Storgatan, Gislaved, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Piren, Jönköping, Trädgårdsgatan, Västra Järnvägsgatan, Sävsjö, Norra Storgatan, Gislaved, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 70-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits, tolv personer har frihetsberövats på grund av fylleri, narkotikapåverkan, etc.

02.21 Larm om försök till rån, på gångbanan mellan piren och Vätterstranden i Jönköping. Två killar ska ha försökt råna en man i 50-årsåldern. Mannen ska ha fått ett slag i huvudet, men killarna ska inte ha fått med sig något. Polis sökte med hund och andra patruller, utan att hitta någon misstänkt.

02.55 Polisen fick larm om misshandel på Trädgårdsgatan i Jönköping. En man blödde från huvudet. Polis kom dit och det var rörigt på platsen. Den skadade är i 25-årsåldern. Han fördes till sjukhus. En annan man i samma ålder togs till arresten för tillnyktring. Någon misstänkt gick inte att hitta.

03.43 Polisen larmades om pågående inbrott i en livsmedelsaffär på Västra Järnvägsgatan i Sävsjö. Två personer var inne i butiken, kunde väktare se från en övervakningskamera. Polis och väktare kom dit, men tjuvarna fanns inte kvar. De ska ha stulit lite gods och en mindre mängd kontanter.

04.24 En väktare ringde polisen efter att ha tagit en inbrottstjuv på bar gärning. Det var en kvinna som klippte upp ett källarförråd på Norra Storgatan i Gislaved. Hon ska ha haft mycket stöldgods med sig, oklart vad. En man som också deltog i stölden sprang från platsen. Kvinnan greps, misstänkt för stöld. Vad de stulit är oklart för polisens presstjänst.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra