Karta som med röd fyrkant ramar in Elmia, Jönköping, Nässjö, Resecentrum, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Elmia, Jönköping, Nässjö, Resecentrum, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 80-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Fyra personer greps efter en misshandel vid Asecs. Dessa fyra personer har anhållits under natten. Det är två män i 20-årsåldern, en i 25-årsåldern och en i 30-årsåldern. De greps kort efteråt efter att ha lämnat platsen i en bil. Den misshandlade mannen är i 20-årsåldern.
18 personer har omhändertagits på grund av berusning av alkohol eller narkotika. De flesta av dessa ingår i sammanställningen för polisinsatsen med anledning av motormässan på Elmia i Jönköping. Se länk nedan.

01.42 Det kom larm om pågående inbrott i en villa i Nässjö. Via övervakningskamera såg ett väktarbolag två personer i källaren på huset. Polis kom dit, men lyckades inte hitta någon misstänkt. Det fanns brytmärken på en dörr. Det är oklart om något stals.

01.45 Polisen fick samtal om misshandel vid resecentrum i Jönköping. En kvinna i 20-årsåldern ska ha blivit slagen i ansiktet av en man. Någon misstänkt fanns inte kvar när polis kom dit. Kvinnan ska inte ha blivit allvarligt skadad.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra