Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Thomas Agnevik. Till kvällen kommer Björn Öberg.

Bredaryd, Värnamo, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 18 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Ingen har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Det ärende som sticker ut:

00:06 Polis och ambulans beordrades till området Bredaryd i Värnamo med anledning av att en man ska ha blivit slagen med ett tillhygge. Brottet ska ha skett utomhus. När polis anlänt till platsen var målsägande, en man i 25-årsåldern, vaken och talbar. Han fördes till sjukhus med ambulans. Polisens presstjänst har inga uppgifter om skadeläget. I nuläget finns ingen misstänkt och ingen person har frihetsberövats. En anmälan om grov misshandel kommer skrivas.

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott och diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra