Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Jönköping, Torpa, Gränna, Jönköpings län

Polisen har under natten hanterat ett 40-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Tre personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott. Ingen person har gripits.

00.50 Polis larmades med anledning av ett inbrott i en bostad i området Torpa, Jönköping. Inbrottet upptäcktes när en boende i fastigheten kom hem och hittade en dörr uppbruten. En brottsplatsundersökning utfördes under natten. Det är i nuläget oklart exakt vad som stulits vid inbrottet. Polisen utreder händelsen som grov stöld genom inbrott..

03.04 Polis larmades med anledning av en brand i ett fordon i Gränna. När polis kom till platsen anträffades en avliden person intill fordonet. Platsen har spärrats av och tekniker har beordrats till platsen. Polisen arbetar nu med att utreda vad som har hänt och har inlett en förundersökning gällande vållande till annans död. Polisen har utfört, och kommer att fortsätta utföra, dörrknackning i området.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra