Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: En sammanfattning av nattens händelser. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Lantmätargränd, Jönköping, Sandhem, Mullsjö, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 25 ärenden mellan klockan 22 och 06. Under detta tidsspann har ingen gripits. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:49 Polisen larmades till ett hotell på Lantmätargränd i Jönköping med anledning av en stöld. Två kvinnor hade stulit en telefon av en man, kvinnorna hade sedan lämnat platsen. Polis åkte till platsen och påbörjade utredningsåtgärder. Kvinnorna lokaliserades och kontrollerades. Mobilen påträffades och lämnades tillbaka till mannen. Kvinnorna visade tecken på narkotikapåverkan och fick följa med för provtagning. Kvinnorna är misstänkta för stöld samt ringa narkotikabrott eget bruk. Kvinnorna är i 20- respektive 25-årsåldern. Mannen är i 25-årsåldern.

01:22 Polisen larmades till en butik i Sandhem, Mullsjö, med anledning av ett pågående inbrott. Flera polispatruller beordrades till platsen, även väktare åkte dit. Flera personer ska ha tagit sig in i butiken genom att krossa minst ett fönster. Ingen misstänkt person har påträffats av polis. I nuläget är det oklart vad som har stulits. En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats, det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra