Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: En sammanfattning av nattens händelser. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

John Erikssonsgatan, Jönköping, Gislaveds Kommun, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 65 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

02:37 Polisen fick vetskap om ett inbrott i en kiosk tillhörande en föreningslokal på John Erikssonsgatan i Jönköping. Minst ett fönster var uppbrutet. Vad som stulits är inte preciserat. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott, det finns ingen misstänkt.

03:04 Polisen larmades till en adress i Kållerstad i Gislaveds kommun, detta med anledning av ett inbrott i ett fritidshus. Personen som larmade polisen hade noterat ett misstänkt inbrott och sedan sett en bil lämna tomten. Personen körde efter men tappade visuell kontakt med bilen. Flera polispatruller involverades i ärendet men ingen misstänkt gärningsperson har påträffats. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott, vad som stulits är inte preciserat i nuläget. Det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra