Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: En sammanfattning av nattens händelser. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Månsarp, Jönköping, Vallgatan, Nässjö, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 55 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

02:46 Polisen fick vetskap om ett misstänkt personrån som inträffat utomhus i Månsarp, Jönköping. Tre gärningspersoner ska ha rånat en man i 30-årsåldern. Gärningspersonerna är okända för mannen. Han blev av med bland annat telefon och smycken. I samband med händelsen ska mannen blivit utsatt för våld. En polispatrull körde mannen till sjukhus för att se över skadorna. Mannen var vaken och talbar. Händelsen rubriceras som rån, det finns ingen misstänkt.

04:57 Polisen larmades till Vallgatan i Nässjö med anledning av en befarad arbetsplatsolycka. En kvinna hade skadat sig i samband med arbetsutövning. Kvinnan, som är i 25-årsåldern, hade fått varmt vatten över sig. Hon var vaken och talbar men fördes till sjukhus med ambulans. Händelsen rubriceras som arbetsplatsolycka.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Information om polisens pressnummer idag fredag 24 juni

Efter klockan 15:00 finns det ingen presstalesperson i tjänst. Frågor från media besvaras då av vakthavande befäl i mån av tid.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2022/juni/24/24-juni-0755-sammanfattning-natt-jonkopings-lan/

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra