Karta som med röd fyrkant ramar in Gnosjö, Sävsjö, Rosenlund, Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Gnosjö, Sävsjö, Rosenlund, Jönköping, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 35-tal ärenden som rör Jönköpings län.   Nedan följer ett urval av nattens händelser.

23:59 Polisen larmades till en adress i Gnosjö med anledning av att två grannar börjat bråka med varandra. Bråket gällde hög musik. När polis kom till platsen visade det sig att en person, en man i 35-årsåldern, blivit skadad i handen av ett vasst tillhygge. Ingen person är gripen, men en man i 25-årsåldern är misstänkt för grov misshandel.

01:35 Polisen larmades med anledning av en olycka mellan en lastbil och en älg på landsväg 818 i höjd med Sävsjö. Lastbilen fick några mindre fordonsskador i fronten. Älgen skadades, men var inte kvar på platsen och det beordrades därmed eftersök på älgen.

05:33 Polisen larmades till Rosenlund i Jönköping. Enligt larmet ska en maskerad person ha öppnat dörren till en bostad. Personen blev upptäckt av personer som befann sig på platsen och sprang då därifrån. Polisen har inte anträffat någon misstänkt person. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor, samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra