Karta som med röd fyrkant ramar in Råslätt, Jönköping, Skillingaryd, Vaggeryds Kommun, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Råslätt, Jönköping, Skillingaryd, Vaggeryds Kommun, Jönköpings län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat cirka 90 ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

02:58 Polisen larmades till ett flerfamiljshus i Råslätt, Jönköping, med anledning av att väktare noterat två obehöriga personer i ett källarutrymme. Polis åkte till platsen. Två män som är i 35- respektive 40-årsåldern misstänks för inbrottsstöld. Männen var berusade och fick följa med för tillnyktring enligt LOB.

03:43 Polisen larmades till en adress i Skillingaryd, Vaggeryds kommun. Det var personal på ett säkerhetsbolag som kontaktade polis om händelsen. Någon, eller några, ska ha kört ned ett staket till ett inhägnat område. Inne i området ska gärningspersonen, eller gärningspersonerna, ha tagit sig in i en parkerad lastbil med släp. Det är en större mängd drycker som stulits, händelsen rubriceras som grov stöld. Det finns ingen misstänkt för brottet. Värdet eller mängden på stöldgodset är inte preciserat i nuläget.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra