Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Kyrkogatan, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Jönköping, Kyrkogatan, Jönköpings län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

01:18 Polisen larmades till en bar i centrala Jönköping. En man, som är i 20-årsåldern, hade varit aggressiv och våldsam mot en ordningsvakt. Polis åkte till platsen och mannen greps misstänkt för våld mot tjänsteman. Polisens presstjänst har inga uppgifter om eventuella fysiska skador i samband med händelsen.

02:01 En polispatrull befann sig på Kyrkogatan i Jönköping när patrullen fick kännedom om ett brott. En person berättade om ett personrån som skett i närområdet i närtid. Den drabbade är en man i 30-årsåldern. Flera gärningspersoner ska ha konfronterat mannen utomhus. Gärningspersonerna ska ha utsatt mannen för våld och i samband med detta ska mannen ha blivit rånad på smycken. Den drabbade var vaken och talbar. Det finns ingen misstänkt för rånet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...