Karta som med röd fyrkant ramar in Hörle, Värnamo, Vaggeryd, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Johnny Gustafsson.

Hörle, Värnamo, Vaggeryd, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 60-tal ärenden som rör Jönköpings län. En person har gripits (se nedan).

02:22 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på E4:an i höjd med Hörle, Värnamo, stoppades en mindre lastbil och föraren, en man i 35-årsåldern, greps misstänkt för häleri. Stöldgodset ska bland annat ha bestått av en gräsklippare och någon form av motor. Under måndagsmorgonen anhölls också mannen, på sannolika skäl, misstänkt för stöld alternativt häleri. Ärendet är därmed åklagarlett. 

05:52 SOS-larm om att en bil hade börjat brinna under färd. Detta ska ha inträffat på E4:an i höjd med Vaggeryd och i norrgående körriktning. Räddningstjänsten åkte på larmet, polis behövdes ej till platsen.

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra