Karta som med röd fyrkant ramar in Råslätt, Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Monica Bergström. Till kvällen kommer Johnny Gustafsson.

Råslätt, Jönköping, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits. Två personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

23:12 Polis larmades till en bostad i Råslätt, Jönköping, med anledning av bråk inomhus. När polis anlänt till platsen togs en man i 20-årsåldern med till förhör, misstänkt för ringa misshandel och narkotikabrott. Målsägande, en kvinna i 20-årsåldern, ska inte ha varit i behov av ambulansvård. Målsägande och misstänkt är bekanta med varandra. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor utan personskador samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra