Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Rosenlund, Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Här följer en kort sammanfattning från nattens händelser.

Rosenlund, Jönköping, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 50-tal ärenden som rör Jönköpings län.

Man greps under inbrott
Strax före klockan 01:00 får polisen in uppgifter om ett pågående inbrott i en fastighet i Rosenlund i Jönköping. När polisen rycker ut till platsen är fortfarande gärningspersonen kvar i byggnaden. Polis får snabbt kontroll på personen i nära anslutning till byggnaden. Den misstänkte är en man i 45-årsåldern som sedan grips misstänkt för stöld genom inbrott. Vad som eventuellt tillgripits i samband med inbrottet är oklart. En brottsplatsundersökning kommer att uföras i fastigheten.

Polisen har utöver detta bland annat gjort diverse rutinmässiga kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...