Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Vetlanda Kommun, Nässjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Här följer ett utdrag av händelserna under natten.

Vetlanda Kommun, Nässjö, Jönköpings län

Under gårdagskvällen, vid ca kl. 19.00,  frihetsberövades två personer på en mindre ort i Vetlanda kommun. Personerna som är en man och en kvinna i 50-årsåldern misstänks för grovt narkotikabrott och de är nu anhållna av åklagare. I samband med gripandet genomfördes en husrannsakan i en bostad och narkotika beslagtogs bland annat. Just nu kan inte mer information lämnas i ärendet. Ärendet leds av åklagare.

03.02 En person som uppger sig blivit misshandlad med tillhygge på en adress i Nässjö. På plats kan polis konstatera att personen, som är en man i 35-årsåldern, har skador och att han misshandlats med tillhygge. Utredning pågår just nu och komplettering av information kommer.

UPPDATERING:

Personen har behövt sjukhusvård. Brottsplatsen, en bostad, är avspärrad för teknisk undersökning och ärendet är rubricerat som rån. Två personer har frihetsberövats på en adress i Nässjö strax efter kl. 08.00. De frihetsberövade är en man och en kvinna i 30- respektive 50-årsåldern.

UPPDATERING:

Mannen i 30-årsåldern är numera anhållen och kvinnan är fri efter förhör. Ärendet är numera lett av åklagare. 

03.18 En bil som kört in i mitträcket på RV40 vid Nässjö. Föraren som är en kvinna i 20-årsåldern uppger att hon väjt för ett vilt och krockat. Avförd i ambulans med okända skador.

Mest läst av andra