Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Vrigstad, Resecentrum, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Polisens nattsammanfattning i Jönköpings län

Vrigstad, Resecentrum, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00  hanterat ett 45-tal ärenden som rör Jönköpings län.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Stoppades rattonykter, fick fortsätta hem kollektivt

02:46 Inringare larmade polisen om en bil på riksväg 30 Vrigstad som framfördes ryckigt. En patrull skickades ut och fick snart nog träff på bilen och gjorde då en fordons och förarkontroll. Föraren blåste positivt och fick följa med för kroppsbesiktning.

Föraren, en man i 55-årsåldern, misstänks nu för rattfylleri och har fått körkortet omhändertaget. Efter förhör släpptes mannen av vid resecentrum för att fortsätta sin färd med kollektiva färdmedel.

Enligt vägverkets beräkningar kör var 500:e bilist rattonykter. Under en trafikvecka var 220:e bilist som testades i region öst påverkad av alkohol eller andra droger.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...