Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Sammanfattning av natten i Jönköpings län. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Habo Kommun, Smedjegatan, Stockaryd, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 60-tal ärenden mellan kl 22 och 07. Tre personer har gripits, se notiser nedan. Händelser i urval:

23.12 Polis larmas till en adress i Habo kommun. En kvinna skulle ha blivit misshandlad av en man. Polis kom dit. Mannen greps, misstänkt för misshandel i relation i flera fall, samt ofredande. Han är i 25-årsåldern. Den drabbade kvinnan var inte i behov av ambulans. Den misstänkte mannen var för berusad för att det skulle kunna hållas ett rättssäkert förhör. Därmed är mannen fortsatt formellt gripen vid 07-tiden på söndagen.

03.46 Polisen fick larm om att det verkade stjälas diesel på Smedjegatan i Stockaryd, Sävjsö. Polis kom dit och såg efter en stund en bil som stämde in på inringarens signalement. Där anträffades en man och en kvinna samt dunkar med drivmedel i bilen. De greps, misstänkta för stöld. De ska ha slangat diesel från en annan bil som stod parkerad i området. Mannen är i 55-årsåldern och kvinnan i 50-årsåldern. Gripandena hävdes vid 07-tiden.

I övrigt har polisen hanterat en del larm om bråk, fylleri, skadegörelse, viltolyckor, etc.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra